Plody samostatnosti ešte nedozreli - Sotník, Alexander
Za šesť rokov svojej štátnosti Slovensko nemalo na zásadné reštrukturalizačné zmeny priemyslu dostatok finančných prostriedkov. Rozhodujúce vplyvy na slovenský priemysel v uplynulom šesťročnom období. Pokles priemyselnej produkcie na Slovensku počas ČSFR. Saldo zahraničného obchodu v ČR počas ČSFR.