Správa korporácie - Brzica, Daneš
Problém vzťahu manažérov a vlastníkov v centre pozornosti OECD. Širšie súvislosti termínu správa korporácie. Základné modely správy korporácie. Hlavní podielníci podniku. OECD a vzorový model správy korporácie. Hlavné oblasti vzorového modelu správy korporácie pripravené OECD.