Deväť rokov transformácie - Dančo, Jozef
Za uplynulých deväť rokov sa na Slovensku vystriedalo šesť vlád a uplatnili sa štyri odlišné postupy transformácie hospodárstva. Stručná charakteristika a výsledky transformačných politík. Omyly v transformácii hospodárstva Slovenska. Absencia infraštruktúry trhového systému. Základné makroekonomické ukazovatele Slovenska.