Strategické korporácie - Brzica, Daneš
Stratégie obrany manažmentu voči prepúšťaniu. Obranné stratégie používané manažmentom. Snaha o prevzatie podniku a pohyb cien akcií pri preberaní podniku. Možnosti akcionárov obmedziť rozhodovanie manažmentu. Činnosť štatutárnych orgánov.