Správa o pokroku Slovenska v príprave na vstup do Európskej únie chváli a zároveň nabáda na pokračovanie reforiem - Hajšel, Robert
Správa Európskej komisie o pokroku Slovenska za rok 1999. Hodnotenie politických kritérií, harmonizácie legislatívy a ekonomických kritérií. Potreba programu fiškálnej konsolidácie. Bankroty a reštrukturalizácia. Konsolidácia trhovej ekonomiky. Dohľad nad verejným obstarávaním.