Nemotivačný návrh zákona o daniach z príjmov - Kopál, Róbert
Najnovší návrh zákona o daniach z príjmov a slovenský kapitálový trh. Návrh zákona neuspokojuje potreby kapitálového trhu. Nedostatky návrhu. Nulová likvidita na trhu. Diskriminácia financovania podnikov vlastnými zdrojmi. Daňové opatrenia výrazne určujú stav a smerovanie ekonomiky štátu.