Deväť rokov transformácie - Dančo, Jozef
Dokončenie analýzy transformácie slovenskej ekonomiky za uplynulých deväť rokov. Omyly kupónovej privatizácii na Slovensku. Proces veľkej privatizácie. Zmena druhej vlny privatizácie na dlhopisovú. Banky a transformácia.