Správne poplatky po novom - Mäsiarová, Terézia
Zákonom č. 232/1999 Z.z. sa novelizoval zákon č. 145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch v znení neskorších predpisov, a preto sa od 15. septembra 1999 zvýšili správne poplatky aj za niektoré úkony vykonávané správcami dane v daňovom konaní. Novela čiastočne upravila ustanovenia o oslobodení od správnych poplatkov, o platení správnych poplatkov a o rozpočtovom určení výnosu správnych poplatkov.