Poistné ako daňový výdavok podnikateľa - Fekete, Imrich
Poistné ako možný daňový náklad. Povinne zmluvné poistenie vzťahujúce sa na daňovníka. Zákonné poistenie vzťahujúce sa na daňovníka. Dobrovoľné zmluvné poistenie podnikateľa.