Stručne cestnou daňou
Charakteristika daňovníkov cestnej dane. Predmet cestnej dane. Základ cestnej dane. Sadzba dane. Správa dane. Vznik daňovej povinnosti. Daňová registrácia, oznamovacia povinnosť, zdaňovacie obdobie. Platenie a výrub cestnej dane. Penále a úrok.