Daňová kontrola po novelizácii zákona o správe daní a poplatkov
Zmeny vo viacerých ustanoveniach zákona o správe daní, ktoré priniesol zákon č. 219/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Nové znenie ustanovenia par. 15 - daňová kontrola.