Dopad novelizácie zákona o správe daní na daň z nehnuteľností - Harušťáková, Iveta
Poukázanie na najvýznamnejšie zmeny v novelizovanom zákone o správe daní, ktoré podstatne ovplyvňujú najmä priznanie, vyrubovanie a platenie dane z nehnuteľností ako i postup správcov dane z nehnuteľností. Novodefinované pojmy dane, daňovej pohľadávky, daňového nedoplatku a daňového dlžníka. Daňová kontrola. Vyrubenie dane z nehnuteľností. Kontrola nad dodržiavaním ustanovení zákona o dani z nehnuteľností. Opravné prostriedky.