Komisionárska zmluva - Pauličková, Alena
Obsah a náležitosti komisionárskej zmluvy. Komisionárskou zmluvou sa komisionár zaväzuje, že zariadi vo vlastnom mene pre komitenta na jeho účet určitú obchodnú záležitosť a komitent sa zaväzuje zaplatiť mu odplatu. Právo a povinnosti komisionára a komitenta. Vzor komisionárskej zmluvy.