Nadmerný odpočet DPH pri vývoze tovaru do zahraničia - Simonidesová, Jana, 1968-
Charakteristika tovaru podľa zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty a podľa zákona NR SR č. 180/1996 Z.z. Colného zákona a zákona NR SR č. 383/1997 Z.z. Vývoz tovaru a služieb do zahraničia realizovaný platiteľom dane. Uplatnenie nadmerného odpočtu. Výpočet nároku na vrátenie nadmerného odpočtu DPH. Praktické príklady.