Právna ochrana kupujúcich pri predaji tovaru v obchode - Fekete, Štefan
Obsah právneho vzťahu vznikajúceho na základe zmluvy o predaji tovaru v obchode podľa Občianskeho zákonníka (par. 588 až 600). Zodpovednosť predávajúceho za vady predaného tovaru. Právo na bezplatné odstránenie vady. Právo na poskytnutie zľavy z ceny veci. Výmena vadného tovaru. Právo na zrušenie zmluvy o predaji tovaru. Náhrada nevyhnutných nákladov reklamácie.