Niektoré formy daňových únikov - Jánoš, Daniel
Papierové (fiktívne) obchody. Spôsoby cenového transféru. Metódy transferového oceňovania. Cenový transfer a medzinárodné podnikanie. Definícia holdingovej spoločnosti. Možnosti vyplývajúce z medzinárodného podnikania. Členenie offshore centier. Daňové delikty. Praktické príklady.