Finančné riadenie a plánovanie devízových operácií - Jánoš, Daniel
Základné operácie na devízovom trhu. Spotové menové operácie, ich výhody. Spotová menová konverzia s fyzickou dodávkou v deň splatnosti. Termínové menové konverzie. Forwardové operácie bez fyzickej dodávky v deň splatnosti. Forwardové operácie s fyzickou dodávkou v deň splatnosti.