Ekonomická reforma v širších souvislostech - Heczko, Stanislav
Stručný historický prehľad premien ekonomického systému v Československu a následne v Česku. Ekonomická reforma v Česku. Hodnotenie transformácie. Reštrukturalizácia ekonomiky a možné východiská pre stabilizáciu ekonomiky.