Dohodnutie mzdy s prihliadnutím na nočnú prácu - Mačuha, Miroslav
Zmeny v oblasti ochrany minimálnych mzdových nárokov zamestnancov pri práci v noci s účinnosťou od 1. júla 1999. Dopad zmien par. 7 zákona o mzde. Možnosť dohodnúť mzdu vrátane mzdového zvýhodnenia. Podmienky pre zahrnutie zvýhodnenia do mzdy. Uplatnenie kolektívneho vyjednávania. Zmeny navrhované do nového zákonníka práce.