Rizika Evropské měnové unie - Šrein, Zdeněk
Všeobecné členenie rizík EMÚ. Teoretické názory na optimálnu menovú oblasť. Vyváženosť nástrojov menovej a fiškálnej politiky. Menová stabilita a rozpočtové deficity. Postavenie menového centra EMÚ.