Dôvodová správa k zákonu o verejnom obstarávaní
Znenie dôvodovej správy k zákonu o verejnom obstarávaní. Legislatívna úprava verejného obstarávania. Komparácia predkladaného návrhu zákona s príslušnými smernicami upravujúcimi postup vo verejnom obstarávaní v krajinách Európskej únie. Tabuľky zhody.