Zákon Slovenskej národnej rady č. 310/1992 Zb. zo 6. mája 1992 o stavebnom sporení ...
Znenie zákona SNR č. 310/1992 Zb. zo 6. mája 1992 o stavebnom sporení v znení zákona NR SR č. 386/196 Z.z. a zákona č. 242/1999 Z.z.