Prienik na arabské trhy - to chce čas a trpezlivosť - Matloň, Igor
Výška objemu obchodov medzi Slovenskom a Spojenými arabskými emirátmi (SAE) v r. 1999. Štruktúra obchodu. Obchodná výmena medzi SR a SAE - vývoz, dovoz. SAE sú dôležitým obchodným uzlom pri prieniku na ďalšie trhy. Význam osobných vzťahov. Nedostatočný záujem slovenských politických predstaviteľov o región SAE.