Výrobné tehliarske kapacity sa znížili o polovicu - Hirman, Karel
Znižovanie počtu tehelní na Slovensku. Pokles výrobných tehliarskych kapacít, pokles počtu pracovníkov, pokles výroby niektorých druhov tehliarskych výrobkov. Na druhej strane sa výrazne zvýšila kvalita a sortiment výrobkov. Vybrané technicko-hospodárske ukazovatele tehliarskych závodov.