Novela zákona o poisťovníctve zavádza inštitút aktuára - Suďa, Pavol
Jedným z nových prvkov pripravovanej novely zákona o poisťovníctve je inštitút aktuára. Povinnosti aktuára. Poistný matematik (aktuár) na Slovensku a v zahraničí. Vzdelanie aktuára. Po schválení novely zákona o poisťovníctve bude aktuár povinnou výbavou poisťovne.