Daňové aspekty činnosti a odmeňovania správcov konkurznej podstaty - Fehér, Július
Úprava spôsobu zdaňovania príjmov správcov konkurznej podstaty novelizáciou zákona o daniach z príjmov. Daňové dôsledky novelizácie z hľadiska dane z príjmov fyzických osôb. Daňové dôsledky novelizácie z hľadiska DPH.