Poistenie spoločníka pri práci vo vlastných spoločnostiach s ručením obmedzeným - Blehová, Silvia
Riešenie otázky správneho výpočtu nemocenského poistenia, zdravotného poistenia a poistenia v nezamestnanosti v kombinácii rôznych pracovnoprávnych vzťahov. Ilustračný príklad riešenia tohto problému.