Dôvodová správa k novelizácii zákona o ochrane hospodárskej súťaže
Znenie dôvodovej správy k novelizácii zákona č. 188/1994 Z.z. v znení neskorších zákonov o ochrane hospodárskej súťaže. Prílohu všeobecnej časti dôvodovej správy tvorí doložka zlučiteľnosti návrhu zákona s právom Európskej únie. Špecifikácia ekonomických dopadov novelizácie zákona.