Dôvodová správa k novelizácii zákona o súdnych exekútoroch
Dôvodová správa k novelizácii zákona č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (exekučný poriadok) v znení neskorších predpisov. Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona.