Rozvoj ľudských zdrojov - niektoré aspekty a súvislosti v SR - Czíria, Ľudovít
Hlavné zásady koncipovania novej stratégie pre formovanie politiky zamestnanosti v členských štátoch EÚ. Tvorba politiky zamestnanosti v SR. Charakteristika o rozvoj ľudských zdrojov v podnikoch a organizáciách. Charakteristika vzdelávacích inštitúcií a ich činnosť.