Nové trendy v bankovníctve elektronické bankovníctvo - Korauš, Antonín
Zavádzanie moderných foriem elektronického bankovníctva medzi bankové služby. Banková služba phone banking využíva na spojenie klienta s bankou telefón. Využitie a ciele phone bankingu.