Inovačný personálny rozvoj - Mach, Jaroslav
Pokračovanie z č. 8/99. Riadenie pracovného výkonu zamestnancov ako súčasť kompetencií výkonných manažérov. Úspech práce výkonného manažmentu (štýl riadenia, kolegovia vedúceho zamestnanca, vzťah medzi riadiacou silou a zamestnancami). Päť oblastí, ktoré podmieňujú potrebu inovačného personálneho rozvoja manažmentu.