Pamätná strieborná minca k 50. výročiu založenia Slovenskej filharmónie - Flaché, Dagmar
V rámci emisného plánu pamätných mincí na rok 1999 vydáva NBS pamätnú striebornú mincu pri príležitosti 50. výročia založenia Slovenskej filharmónie.