Ghana - Malý, Petr
Stručná charakteristika a hospodársky vývoj Ghany. Energetická kríza a jej dopad na ekonomiku Ghany. Hlavné priemyselné odvetvia. Zahraničný obchod a zahranično-obchodné vzťahy Česka a Ghany. Perspektívne trhové sektory a komodity.