Singapur - Slunečko, Vladimír
Stručná ekonomická charakteristika Sigapuru. Vplyv hospodárskej krízy v regióne juhovýchodnej Ázie na rast HDP Singapuru. Zahranično-obchodné vzťahy Česka a Singapuru. Perspektívne trhové sektory a komodity.