Malé země dávají příklad - Drabeš, Zdeněk
Európske štáty s vysokou úrovňou sociálneho rozvoja ako Rakúsko, Dánsko, Írsko a Holandsko majú úspech v boji s nezamestnanosťou. Faktory v jeho pozadí - sociálny dialóg, makroekonomická politika a politika trhu práce naznačujú možné riešenia pre problém nezamestnanosti v Európe.