Müsli tyčinky sú "in" - Kapšová, Renata
Trh cereálnych produktov racionálnej výživy, konkrétne müsli tyčiniek. Rozličnosť marketingových riešení v konkurenčnom prostredí tohto segmentu. Cieľové skupiny müsli tyčiniek. Prezentácia značky Fit a Champion. Marketingová komunikácia značiek. Značky müsli tyčiniek na slovenskom trhu. Výdavky na reklamu tyčinky Fit.