Maloobchodné značky Tesco - Hinková-Dibarborová, Andrea
Maloobchodné značky v obchodnom reťazci Tesco. Aspekty jednotlivých maloobchodných značiek. Sortiment maloobchodných značiek (MOZ) v Tescu. Vývoj merchandisingu privátnych značiek v hypermarkete Tesco.