Koncentrácia pokračuje
Zmeny v rebríčku 100 najvýznamnejších svetových obchodných reťazcov. Poradie 10 firiem/skupín svetového obchodu. Prvá pozícia amerického Wal Mart. Posilnenie amerických reťazcov. Prienik veľkých medzinárodných obchodných spoločností na český a slovenský trh.