Bezadresný mailing - Boris, Daniel
Využívanie bezadresného mailingu, tj. distribúcie propagačných materiálov do schránok obyvateľov ako forma komunikácie veľkých spoločností so zákazníkom. Dva rôzne príklady prípravy bezadresného mailingu.