BMW - emóciám patrí budúcnosť - Mazág, Martin
Nová filozofia komunikácie značky BMW. Nová reklamná koncepcia pre BMW. reklamná kampaň, vychádzajúca z novej filozofie corporate identity. Použitie emocionality v komunikácii značky.