Ochrana osobnosti I. - Vozár, Jozef
Verejnoprávna úprava ochrany osobnosti pri šírení reklamy. Ochrana osobnosti podľa Občianskeho zákonníka. Rozdiely medzi absolútnymi a relatívnymi a osobami verejného záujmu.