Patrí budúcnosť inzertným médiám? - Mazág, Martin
Inzertné periodiká a ich využívanie zadávateľmi reklamných agentúr. Prednosti inzertných periodík. Rozdiely medzi inzerciou v denníkoch a v inzertných novinách. Sales promotion ako náhrada inzertných periodík. Prieskum využívania inzertných novín Titan.