Metodiku schválil KRAS aj zadávatelia
Metodika overovania predaného nákladu periodickej tlače. Základné pojmy. Zhromažďovanie údajov o predanom náklade predajného titulu. Zverejňovanie údajov o predanom náklade predajného titulu. Overovanie údajov o predanom náklade. Chyby hlásení. Podmienky zapojenia sa do systému ABC SR (Audit Bureau of Circulation) a platby za služby. Metodiku schválila Kancelária pre overovanie nákladov tlače - ABC SR.