Hrajeme špatnou kartou - Lukáš, Zdeněk
V rámci prebiehajúcich jednaní o vstupu Českej republiky do EÚ, Česko trvá na zachovaní colnej únie medzi ČR a SR. Prekážky vo vzájomnom obchode zavedené slovenskou stranou v rokoch 1993-1999. Prekážky vo vzájomnom obchode zavedené českou stranou v rokoch 1993-1999.