Měnová politika ECB: funkce, cíle, rizika - Zahradník, Petr
V období 1995-1997 došlo k upresneniu názorov na zmysel a cieľ Európskej centrálnej banky (ECB). Pôsobnosť centrálnej menovej autority v nehomogénnych ekonomických podmienkach. Nástroje ECB. Zhodnotenie prvého polroka zavedenia eura z pohľadu rizík pre menovú politiku ECB.