Zdaňovanie elektronického obchodu Niektoré aspekty obchodovania prostredníctvom internetu - Schultzová, Anna
Obchodné transakcie prostredníctvom počítačov a telekomunikačných sietí. Dôsledky a riziká využívania elektronického obchodu. Problémy v daňovej oblasti. Daňové raje a elektronický obchod. Ekonomická neutralita a rovnosť zdaňovania elektronického obchodu.