Privatizácia zdravotníckych zariadení sa opäť rozbieha - Medžová, Andrea
Pokračovanie privatizácie zdravotníckych zariadení po ročnej odmlke. Privatizácia sa bude realizovať v dvoch etapách. Obsah prvej etapy privatizácie. Úloha obcí v privatizácii. Druhá etapa privatizácie.