Výhody, na ktorých možno stavať - Belajová, Anna
Prihraničné regióny, ich predpoklady na spoluprácu a nasledujúci rozvoj. Typológia pohraničných regiónov. Podmienky účinnosti a efektívnosti cezhraničnej spolupráce. Základné rozvojové zámery cezhraničnej spolupráce.