S Coloradom prichádza do bratislavského Volkswagenu nová perspektíva - Prosnan, Jozef
Volkswagen Slovakia, a.s. Bratislava sa pripravuje na realizáciu projektu Colorado - vývoj športového, terénneho a zároveň luxusného automobilu. Projekt prebieha v spolupráci s automobilkou Porsche. Stopercentným vlastníkom podniku je nemecký koncern Volkswagen. Výrobný program firmy. Vybrané hospodárske ukazovatele Volkswagenu Slovakia.